Om Oss

Helse & Sikkerhet tilbyr hele bredden av fagområder og tjenester som en bedriftshelsetjeneste skal dekke. Vi legger stor vekt på utvikling av kvalitet, fag og metoder. Vi har en har en flerfaglig og kompetent stab av medarbeidere som leverer tjenester som skal dekke både kundens behov og myndighetenes krav. Våre kunder er innenfor mange forskjellige bransjer og vi har derfor erfaring og stor kunnskap om ulike utfordringer i helse- miljø- og sikkerhetsarbeidet.
Helse & Sikkerhet er en del av TRYGG1 som er Norges ledende landsdekkende bedriftshelsetjeneste med lokal forankring.

Helse & Sikkerhet tilbyr ulike avtaler. Tjenester skreddersys til små og store virksomheter. Ta kontakt så finner vi det som passer for dere.

Se hvilke kurs vi tilbyr!

Krav på bedriftshelsetjeneste

Alle arbeidsgivere har plikt til å knytte virksomheten sin til en godkjent bedriftshelsetjeneste dersom risikoforholdene tilsier det. Arbeidstilsynet kan derfor pålegge enhver virksomhet å knytte til seg en godkjent BHT dersom vi ser et særlig behov for overvåking av arbeidsmiljøet eller kontroll av helsen til de ansatte i virksomheten. Noen bransjer har et mer risikofylt arbeidsmiljø enn andre, med større risiko for sykdommer, skader og psykiske belastninger. Alle virksomheter innenfor disse bransjene er i en egen forskrift pålagt å knytte til seg en godkjent bedriftshelsetjeneste.

SISTE FRA FACEBOOK

☑ Oppfriskningskurs i verne- og miljøarbeid/ HMS -kurs for ledere 12-13 oktober 2021 ☑ 40-time...

Les mer

Vi tar imot bestilling på korona tester: ☑ PCR: Du får svar innen 1-3 dager. Vi tar bare test ...

Les mer

Les mer